Kotieläinpiha ja pihapiiri

Saarilan vanhassa pihapiirissä on lapsille satupolku, leikkipaikka ja hiekkalaatikot. Vanhan aitan päädyssä on polkutraktoreita ja keppihevosia. Pihassa on grillikatos joka on vieraidemme käytössä.

Kesällä 2022 Saarilassa asuvat seuraavat eläimet: alpakat (kesäkuun alussa),  porot, kääpiövuohet kileineen, lampaat karitsoineen, oxford down -lampaat ja karitsa, shetlanninponit ”Ripa” ja ”Tiivi” , aasit ”Riina” ja ”Sylvi” , marsut, ankat, ranskanluppa- ja kääpiöluppakanit, kanat, kalkkuna,  kyyhkyt, kamerunin vuohet, siat, kissat ”Iivo” ja ”Killi”, riikinkukot ja muut eläimet.

Myös ylämaannaudat, hereford-emot vasikoineen sekä hevoset kuuluvat Saarilan kesämaisemaan.

Pihapiirinalue on mökkiläistemme vapaassa käytössä. Vieraat ovat tervetulleita Saarilaan  7 euron aluemaksulla / hlö. Ryhmille 6e / hlö.(lapsille ja aikuisille sama hinta). Avoinna joka päivä klo 10 – 20. Koko kesän aluelippu perheelle 90 euroa. 

Kesäkioski toimii päivittäin kotieläinpihassa. (kesäkuu 4. – elokuu 10. klo 10 -17) Kioskissa myynnissä jäätelöä, kahvia, karkkia sekä virvokkeita.(säävaraus) Yrittäjinä 4H nuoret.

liukumäkisaarila kioski