Kotieläinpiha, satupolku, keppihevostalli, Saarilan farmi…

 

Avoinna toukokuussa tilatuille ryhmille ja tapahtumille sekä muille asiakkaille. (aluelipun myynti päätälosta toukokuussa sekä iltaisin klo 17 jälkeen) Kesäkioski auki 1.6 – 15.8 välisenä aikana kello 10 – 17.

Talvella eläimet asuvat tallissa ja pihatoissa ja niitä voi käydä siellä tervehtimässä.

Kotieläinpihassa tapaat perinteisiä maatilaneläimiä: suomenlampaita, suomenvuohi, suomenhevosia, sikoja ja erilaisia kanoja. Lisäksi kotieläinpihassa asustaa shetlanninponi, aasi, alpakoita, riikinkukkopariskunta, kultafasaaneita, riikinkukkokyyhkyjä, tanskan dumlereita, poroja, mohairvuohia, kääpiövuohia, kameroninvuohi, kaneja ja miniankkoja. Saarilan laitumilla on myös ylämaannauta, dexter ja hereford emolehmiä ja vasikoita.

Tärkeässä osassa pihapiirieläimiä ovat kissat ”Killi” ja ”Iivo”. Tarkemmat esittelyt pihan asukkaista löytyvät esittelysivuilta (valikossa vasemmalla). Katso myös kuvia valokuvagalleriasta.

SATUPOLKU johdattaa lapset ja aikuiset metsän hiljaisuuteen sadun ja luonnon keskelle pientä hakepolkua pitkin (n.200 m). Polulla tapaat mennikäiset, peikot ja metsän satueläimet. Suomen luonnon eläimet esittelyssä.Satupolun on suunnitellut ja rakentanut Saarilan väki. 

KEPPIHEVOSTALLI Kepparit muuttavat liiterin päätyyn. Siellä asuu suuri lauma erilaisia Saarilan kasvattamia keppareita. Näillä upeilla ratsuilla pääset hyppäämään esterataa sekä hoitamaan arjen tallihommia:)

SAARILAN FARMI  Traktorit kärreineen on parkissa liiterin toisessa päädyssä. Nuorimmat vieraat pääsevät polkutraktoreille huristamaan…

Kotieläinpihalla on käytössä aluemaksu, jonka voit suorittaa kesäkioskille. Käytössä käteinen ja pankkikortti.

Aikuiset                        10e

Lapset alle 16v               5e

Alle 1 vuotiaat  ilmaiseksi.

Perhelippu  2 aikuista, 3 lasta  30e.

Kausikortti    80e

 

    tervetuloa satupolulle